Web i APP ajuntament de Linyola

Web i APP ajuntament de Linyola

L'Ajuntament de Linyola ha renovat de forma completa la seva pàgina web, que havia quedat obsoleta i sense capacitat per a poder-hi mostrar tota la informació que cada cop s’exigeix més als municipis, especialment pel que fa a tràmits per seu electrònica, contractació, edictes i portal de transparència. Així doncs, per tal d’adaptar la pàgina a les exigències dels nous formats en visualització de les webs, s’ha creat una web la qual adapta l’estructura i els continguts a Smartphones, tauletes i ordinadors portàtils i de sobretaula de manera que es navegui de la manera més àgil possible.  

Juntament amb la web, el consistori també publica una APP disponible per totes les plataformes (Android, Iphone i Windows Phone), la qual, un cop els usuaris se la descarreguin, podran accedir mitjançant el telèfon mòbil a totes les utilitats que la web del consistori ofereix mitjançant el telèfon mòbil.  

L'empresa Recreatic.es de Lleida ha estat, en aquest cas, l'encarregada de liderar aquest projecte, amb la nostra col·laboració.

Date

03 Febrer 2019

Categories

Disseny web, APP per Smartphones